Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen is al meer dan 100 jaar dé specialist in woninginrichting en slaapcomfort in de ruime regio Waddinxveen en Gouda

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste of een andere woning betrekken? Een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Niet uitgerust wakker worden? Op zoek naar een kast op maat? Of gewoon geïnteresseerd in goed en gezond slapen met 365 dagen slaapgarantie?

Laten we ons even voorstellen

Henk van der Linde is als 5e generatie het kloppend hart van het bloeiende familiebedrijf Van der Linde voor wonen en slapen. We zijn specialist in woninginrichting en slaapcomfort, en zijn toonaangevend in de ruime regio Waddinxveen en Gouda.

Kwaliteit, vakmanschap, service, innovatie en persoonlijk advies op maat zijn al meer dan 100 jaar de speerpunten van Van der Linde. Mede dankzij deze speerpunten mogen wij ons sinds 2014 bij koninklijke beschikking Hofleverancier noemen, en daar zijn wij erg trots op.

Van der Linde voor wonen en slapen ontzorgt en verzorgt uw totale interieur

In onze showroom in Waddinxveen vindt u alles om uw woning mooi, sfeervol en functioneel in te richten. Samen met ons team van adviseurs, maatnemers en eigen stoffeerders verzorgen wij al uw woonwensen.

In samenwerking met “Binnen” leveren wij nagenoeg alles op het gebied van vloerbedekking, harde vloeren, traprenovatie, gordijnen, binnenzonwering, buitenzonwering en horren. Daarnaast hebben wij alle benodigde accessoires en behang.


Kom eens langs

Alles onder één dak bij Van der Linde voor wonen en slapen

Samen met Morgana heeft Van der Linde voor wonen en slapen ook alles voor uw slaapkamer. In onze 1700m2 grote showroom in Waddinxveen vindt u de meest uitgebreide collectie op het gebied van slaapkamers, linnenkasten, ledikanten, boxsprings, bedbodems, matrassen, kasten op maat, dekbedden, kussens en bedtextiel.

Onze nieuwste aanwinst is de speciaal ontwikkelde meetcabine waarin u zelf in 8 minuten ervaart wat slapen op maat voor u betekent.


Maak een afspraak

De grote merken van Van der Linde voor wonen en slapen

Bij Van der Linde voor wonen en slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Holland Haag
Moduleo
Forbo
Aabe
Boen
Copa
Coral
Cunera
Ergosleep
Essenza
Fischbacher
Henk van den broek
Cc by Jab
Janine
Kobé
Maxfurn
Mflor
MID
Mintjens Sleepline
Morgana
Nouwens Bogaers
Novamobili
Quick Step
Schlossberg
Smits
Therdex
Unilux
Van Besouw
Velux
Verosol
Vth
Vandyck
Nolte
Somfy
Vadain
Perletta