Op zoek naar raambekleding, zonwering, een hor of een nieuwe vloer? Van der Linde voor wonen en slapen is de meest uitgebreide woninginrichter in de regio Waddinxveen en Gouda

Je vindt bij ons de nieuwste en meest uitgebreide collecties om je woning sfeervol, functioneel en volledig naar jouw smaak in te richten. Vakmanschap, service, kwaliteit en klantgericht denken zijn al meer dan 100 jaar belangrijke speerpunten van Van der Linde voor wonen en slapen. Mede hierdoor mogen wij ons sinds 2014 Hofleverancier noemen, en zijn we toonaangevend in de regio Waddinxveen en Gouda.

Fraaie raamdecoratie kopen? Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda heeft een trendy en uitgebreide collectie

Van der Linde voor wonen en slapen is specialist op het gebied van de laatste raamdecoratie. Wij leveren mooie merken, kwaliteitsmaterialen en alles op maat. Ons vakmanschap en de laatste mode voor het raam zijn de perfecte combinatie voor in jouw woning. Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, Duette® shades of bijvoorbeeld shutters? We helpen je graag om de juiste raamdecoratie te vinden.


Lees alles over raamdecoratie

Ook voor een nieuwe vloer ben je bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen op het juiste adres

PVC, laminaat, houten vloeren, tapijt, linoleum, vinyl of toch liever tapijt? Onze collectie aan vloeren is zeer ruim. De keuze voor een vloer is niet altijd een gemakkelijke. Want welke vloer past bij jou? Wat is je stijl en hoe wil je de vloer onderhouden? Bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda helpen we je graag verder op het gebied van vloeren. Kom eens een kijkje nemen.


Lees verder over vloeren

Zonwering voor binnen of buiten? Van der Linde voor wonen en slapen heeft de meest uitgebreide collectie in de regio Waddinxveen en Gouda

Kwaliteitsproducten op maat gemaakt tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ben je op zoek naar (houten) jaloezieën, shutters, plissé, vouw- of rolgordijnen, of kies je toch voor screens, rolluiken of een terrasscherm? Wij zijn specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering.

Naast ons huismerk zijn we dealer van Verosol, Velux, Copa en Smits. Van der Linde voor wonen en slapen is ook Luxaflex® Gallery dealer. We hebben dan ook de grootste Luxaflex® shop in de regio Waddinxveen en Gouda.


Lees alles over binnen- en buitenzonwering

Van der Linde voor wonen en slapen zorgt voor frisse lucht en houdt de insecten buiten

Gek op frisse lucht, maar word je gek van muggen en ander ongedierte? Met het uitgebreide assortiment horren kunnen wij voor iedere raam of deur in de regio Waddinxveen en Gouda een hor op maat leveren. Kom eens langs, we vertellen je er graag alles over.


Lees alles over horren

De grote merken van Van der Linde voor wonen en slapen

Bij Van der Linde voor wonen en slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Holland Haag
Moduleo
Forbo
Aabe
Boen
Copa
Coral
Cunera
Ergosleep
Essenza
Fischbacher
Henk van den broek
Cc by Jab
Janine
Kobé
Maxfurn
Mflor
MID
Mintjens Sleepline
Morgana
Nouwens Bogaers
Novamobili
Quick Step
Schlossberg
Smits
Therdex
Unilux
Van Besouw
Velux
Verosol
Vth
Vandyck
Nolte
Somfy
Vadain
Perletta