Zonwering voor binnen of buiten? Van der Linde voor wonen en slapen heeft de meest uitgebreide collectie in de regio Waddinxveen en Gouda

Kwaliteitsproducten op maat gemaakt tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ben je op zoek naar (houten) jaloezieën, shutters, plissé, vouw- of rolgordijnen, of kies je toch voor screens, rolluiken of een terrasscherm? Van der Linde voor wonen en slapen is specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering in de regio Waddinxveen en Gouda.

Fraaie binnenzonwering op maat gemaakt in de regio Waddinxveen en Gouda

Er zijn meerdere manieren om de zon uit je huis te weren. Kies je voor binnenzonwering dan kies je voor zonwering en raamdecoratie in één. Zo kan je met jaloezieën de zon en lichtinval prima regelen en hebben Dupli, Duette®- en Plissé Shades een grote isolatie waarde.

Van der Linde voor wonen en slapen is grootste Luxaflex® dealer in de regio Waddinxveen en Gouda, heeft een uitgebreide huiscollectie, en is dealer van Verosol, Velux en Copa.


Lees meer over binnenzonwering

Van der Linde voor wonen en slapen óók voor buitenzonwering

Ook voor de keuze van een functionele buitenzonwering in de regio Waddinxveen en Gouda ga je naar Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment terrasschermen, screens, uitvalschermen en markiezen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het vervangen van zonneschermdoeken.


Lees meer over buitenzonwering

Rolluiken in de regio Waddinxveen en Gouda

Rolluiken zijn zonwerend, inbraakvertragend, geluidwerend en zijn goed isolerend. Een rolluik van Van der Linde voor wonen en slapen geeft dan ook lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort. Zo heb je het hele jaar door een betere controle over je binnenklimaat.

Rolluiken zijn er in vele kleuren en variaties. Door de nieuwste technieken en materialen zijn rolluiken een stuk kleiner en fraaier geworden.


Lees alles over rolluiken