Merk logo

Smits rolluiken en zonwering is een van de grotere leveranciers van rolluiken en buitenzonwering in Nederland.

Van der Linde voor wonen en slapen is ook specialist in rolluiken en buitenzonwering. Met Smits hebben we een partner gevonden waarmee we nagenoeg alle soorten buitenzonwering kunnen leveren in de ruime regio Waddinxveen en Gouda.

Image slide
Smits rolluiken en buitenzonwering voor de regio Waddinxveen en Gouda
Je vindt ze bij Van der Linde voor wonen en slapen

Smits rolluiken en buitenzonwering; specialist met meer dan 30 jaar ervaring

Smits is een bedrijf dat sinds 1986 actief in de fabricage en assemblage van rolluiken en alle soorten buitenzonwering. Dit Nederlandse bedrijf is een van de grootste spelers in de rolluiken- en zonweringsbranche in Nederland. Hun belangrijkste afzetmarkten zijn Nederland, België, Duitsland en Scandinavië.


Van der Linde voor wonen en slapen is regiopartner van Smits in de ruime regio Waddinxveen en Gouda. Kom gerust eens langs in onze showroom, we vertellen je er graag alles over.


Kom eens langs in Waddinxveen

Ook bij buitenzonwering staat kwaliteit en vakmanschap voorop bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen

Via onze partner Smits leveren we nagenoeg alle soorten buitenzonwering. Denk hierbij aan rolluiken, screens, terrasschermen, uitvalschermen, markisolette, rolpoorten, markiezen en terrasoverkappingen. Allemaal topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Uiteraard komen we desgewenst alles vakkundig bij je thuis monteren.

De meeste producten van deze uitgebreide collectie zijn in het groot te bewonderen in onze showroom aan de Dorpstraat 38 in Waddinxveen.