Matras, bodem, boxspring, bed of kledingkast kopen? Morgana slaapkamers van der Linde in Waddinxveen is de grootste slaapkamerspeciaalzaak in de regio Waddinxveen en Gouda

Toe aan een nieuw slaapsysteem, bed, boxspring of een linnenkast? Morgana van der Linde in Waddinxveen is specialist in gezond slapen en kasten op maat in de regio Waddinxveen en Gouda. Ook vind je bij Morgana in Waddinxveen alles om je slaapkamer compleet te maken. Van schitterende dekbedovertrekken tot de juiste ondersteuning van een hoofdkussen of een topper op je boxspring.

Kom gerust eens langs voor een gratis slaaptest, en ervaar binnen 8 minuten wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Image slide

Jouw persoonlijke oplossing vind je bij Morgana Van der Linde in Waddinxveen


Een goed bed laat je 's nachts herstellen van alle activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte, ziet dit goede bed er voor iedereen anders uit.


Bij Morgana Van der Linde in Waddinxveen, slaapexpert in de ruime regio Waddinxveen en Gouda, gaan wij op zoek naar jouw unieke, persoonlijke slaapoplossing. Na de slaaptest en een grondige inventarisatie van je slaapgedrag, bestaande slaapsysteem en eventuele lichamelijke klachten gaan we samen op zoek naar het voor jou passende slaapsysteem.Lees verder bij persoonlijk advies

Kom langs bij Morgana Van der Linde in Waddinxveen voor de gratis slaaptest

Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust zou dus ook iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben.

Morgana Van der Linde in Waddinxveen nodigt iedereen in de ruime regio Waddinxveen en Gouda uit voor een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse, ontwikkeld door Ergosleep. Hierbij word jouw eigen unieke SLAAP-DNA® vast gesteld.

Kom vrijblijvend langs en ervaar binnen 8 minuten wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.


Lees hier alles over de slaaptest

De juiste boxspring voor de beste prijs koop je bij Morgana Van der Linde in Waddinxveen

Een goede boxspring moet je lichaam ´s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte ziet de beste boxspring er voor iedereen anders uit.

Om te bepalen welke boxspring het beste bij jou past heeft Morgana Van der Linde voor de ruime regio Waddinxveen en Gouda de slaaptest.

Na een grondige inventarisatie van je huidige slaapsysteem en eventuele lichamelijke klachten gaan we door het doen van de slaaptest op zoek naar de voor jou unieke boxspring.


Lees alles over boxsprings

Morgana Van der Linde in Waddinxveen heeft de grootste keus in ledikanten in de regio Waddinxveen en Gouda

Kies jouw persoonlijke stijl: Het puur en natuurlijke karakter van Nairobi, het strakke en eigentijdse van New York, de weelderige luxe van Wenen, het dromerige van Casablanca of de landelijke sferen van Brighton.

Laat je bij Morgana Van der Linde in Waddinxveen inspireren door compleet ingerichte stijlkamers. Een goed bed moet niet alleen de juiste ondersteuning geven maar moet esthetisch ook tot de verbeelding spreken.

Bij ons vind je de grootste collectie ledikanten van de regio Waddinxveen en Gouda.


Lees hier meer over onze grote collectie ledikanten

Ook voor een linnenkast of kast op maat in de regio Waddinxveen en Gouda ga je naar Morgana Van der Linde in Waddinxveen

Wij hechten veel waarde aan innovatie en reiken je de hand met aansprekende, richtinggevende stijlen en bieden je volop de ruimte hiermee te spelen. Hierbij kun je rekenen op professioneel en persoonlijk advies.

Zo ook met (bij)passende kastruimten. Geen enkele slaapkamer is dezelfde en bij het maken van keuzes voor geschikte kasten lopen wensen vaak ver uiteen.

Morgana Van der Linde biedt daarom maatwerk aan in de ruime regio Waddinxveen en Gouda. Wij doen er alles aan om de beste oplossing in jouw kamer te integreren.


Meer over linnenkasten en kasten op maat

Een goede lattenbodem? Morgana Van der Linde heeft een uitgebreid assortiment lattenbodems voor een optimaal slaapcomfort

Een goede lattenbodem moet je lichaam ’s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lengte en gewicht ziet de ideale lattenbodem er voor iedereen anders uit.

Onze deskundige slaapadviseurs weten dat als geen ander. Na een grondige inventarisatie van je huidige slaapsysteem en eventuele lichamelijke klachten gaan we door middel van de slaaptest op zoek naar de voor jou unieke lattenbodem met de beste ondersteuning.

Wij nodigen iedereen in de ruime regio Waddinxveen en Gouda uit om, samen met ons, te kijken welke lattenbodem het beste bij jou past.


Lees alles over lattenbodems

Toe aan een nieuw matras? Kom naar Morgana Van der Linde in Waddinxveen

Een goede matras moet je zowel fysiek als mentaal laten herstellen van de inspanningen tijdens de dag. Uitgerust wakker worden zorgt ervoor dat je beter zult presteren en minder last zult hebben van lichamelijke klachten. Wij weten dat als geen ander.

Omdat iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte ziet de beste matras er voor iedereen anders uit. Na een grondige inventarisatie van je bestaande slaapsysteem en eventuele lichamelijke klachten gaan we, mede door het doen van de slaaptest, op zoek naar de voor jou unieke oplossing. Kom eens langs in Waddinxveen, de koffie staat klaar.


Meer over matrassen

Topdekmatrassen van Morgana Van der Linde zorgen voor extra comfort in de regio Waddinxveen en Gouda

Door de toevoeging van een matrastopper ontstaat er een zacht aangenaam lichaamscomfort. Een goed bed moet je ’s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag.

Om te bepalen welke matrastopper het beste bij je past beginnen wij met de slaaptest. Met deze slaaptest, onze jarenlange ervaring en je persoonlijke wensen komen we samen tot de keuze van de best bij jou passende topper.


Klik hier voor meer informatie over onze toppers

Morgana Van der Linde is het juiste adres voor dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel in de regio Waddinxveen en Gouda

Voor een goed slaapsysteem, de juiste ondersteuning en de complete aankleding van je slaapkamer zijn naast alle eerder genoemde producten ook een goed hoofkussen, een lekker dekbed en fraai bedtextiel onmisbaar.

Morgana Van der Linde in Waddinxveen staat in de ruime regio Waddinxveen en Gouda bekend om het uitgebreide assortiment kussens, dekbedden en bedtextiel. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je ook bij de aanschaf van deze producten te voorzien van het juiste advies.

Klik hier voor meer informatie over dekbedden

Klik hier voor meerinformatie over hoofkussens

Klik hier voor meerinformatie over bedtextiel

De grote merken van Van der Linde voor wonen en slapen

Bij Van der Linde voor wonen en slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Holland Haag
Moduleo
Forbo
Aabe
Boen
Copa
Coral
Cunera
Ergosleep
Essenza
Fischbacher
Henk van den broek
Cc by Jab
Janine
Kobé
Maxfurn
Mflor
MID
Mintjens Sleepline
Morgana
Nouwens Bogaers
Novamobili
Quick Step
Schlossberg
Smits
Therdex
Unilux
Van Besouw
Velux
Verosol
Vth
Vandyck
Nolte
Somfy
Vadain
Perletta