Merk logo

Slapen op maat van Ergosleep® koop je bij Morgana slaapkamers van der Linde in Waddinxveen en Gouda

Iedereen is uniek. Waarom zouden we dan allemaal op hetzelfde bed slapen? Ergosleep® ontwikkelde een bed voor iedereen in de ruime regio Waddinxveen en Gouda dat helemaal op jou wordt afgestemd. Kom gerust eens langs voor een gratis slaaptest, en ervaar binnen 8 minuten wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen..

Image slide
Ergosleep® voor de regio Waddinxveen en Gouda
koop je bij Morgana van der Linde Waddinxveen

Morgana in Waddinxveen levert jouw perfect afgestelde Ergosleep® bed in de ruime regio Waddinxveen en Gouda

Een goed bed laat je 's nachts herstellen van alle activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte, ziet het beste bed er voor iedereen anders uit.

Morgana Van der Linde in Waddinxveen stelt, samen met Ergosleep®, je bed met digitale perfectie af op maat van jouw lichaam, van jouw SLAAP-DNA®. Dit persoonlijke bed verzekert je van een perfecte nachtrust en het optimale herstel van je lichaam en wervelkolom.

Kom gerust eens langs voor een gratis slaaptest, en ervaar binnen 8 minuten wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.


Maak een afspraak voor de slaaptest

Jouw eigen unieke SLAAP-DNA® bepaal je bij Morgana van der Linde in Waddinxveen

Wij laten je graag ervaren hoe een bed aanvoelt dat helemaal op jouw persoonlijk slaapprofiel is afgestemd. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse, ontwikkeld door Ergosleep®, die jouw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt.

Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren. Zo is het bijvoorbeeld van belang om te weten welke slaaphouding je 's nachts aanneemt, om zo de maximale ondersteuning te realiseren voor jouw lichaam.

De deskundige adviseurs van Morgana Van der Linde in Waddinxveen stellen dan ook je persoonlijke wensen centraal om te komen tot jouw unieke slaapsysteem.


Kom eens langs

Ontdek de beleving in de regio Waddinxveen en Gouda

Ga rustig liggen. Tijd voor de échte beleving. Terwijl je ligt kom je meer te weten over het belang van een goede nachtrust en hoe deze jouw gezondheid & humeur dag in dag uit drastisch beïnvloedt. Aangezien de meeste mensen een derde van hun leven in bed doorbrengen, wordt de noodzaak van een goede en gezonde slaapoplossing snel duidelijk.

Tijd voor de digitale meting van uw SLAAP-DNA®. Terwijl je ontspannen ligt worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt je persoonlijke slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgesteld. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met je verschillende slaaphoudingen, want zelfs als je rustig slaapt, verander je onbewust toch van houding. Nu de testcabine jou "kent", kunnen we je echt letterlijk laten voelen wat het verschil is tussen een 'gewoon' bed en een op jouw lichaamsprofiel afgestemde slaapoplossing. Alle drukpunten worden weggenomen en je lichaam wordt volledig ondersteund.

Morgana Waddinxveen en Ergosleep® combineren je ideale slaapcomfort met esthetische schoonheid

Hoe ziet het ideale bed eruit? Nu je niet langer hoeft na te denken over de ergonomie en de kwaliteit van je slaap, blijft er volop tijd over om je bed aan te kleden volgens je mooiste dromen. Het oog wil immers ook wat.

Alles kan, van bedombouw tot hoofd-/voetbord, pootjes, bedbank en nachttafel, … Jij bepaalt de stijl: kiest de kleuren, de stoffen, het materiaal. Want hoe je slaapt hangt niet enkel af van wat je lichaam vraagt, maar ook van wat je graag ziet. Die verwevenheid van lichamelijk comfort met esthetische schoonheid, geeft je alles wat je nodig heeft voor de ideale nachtrust.

Kortom, je creëert een bed om U tegen te zeggen.


Kom eens langs in Waddinxveen