Merk logo

Desso tapijt bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen

Desso staat garant voor hoogwaardige tapijten die bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Het resultaat is een functioneel en duurzaam tapijt. De meeste materialen van Desso tapijt zijn te recyclen.

Wil je meer weten over Desso klik dan hier

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Van der Linde voor wonen en slapen!

Desso tapijt in huis bij Van der Linde voor wonen en slapen

Desso tapijt in jouw woning is er in drie topmerken: DESSO, Parade en Bonaparte. Parade staat voor warm, zacht en comfortabel. Bonaparte draait helemaal om een uitgesproken woonstijl, zoals romantisch of juist modern. Bij DESSO spelen trends de hoofdrol en hieronder valt ook DESSO Airmaster. Dit tapijt verbetert het binnenklimaat door opstuivende stofdeeltjes te minimaliseren.


Maak een afspraak

Desso tapijt voor winkel en kantoor

Desso Project Tapijt bij Van der Linde voor wonen en slapen is speciaal voor bijvoorbeeld banken, kantoren, winkels en diverse openbare gebouwen. Het kamerbrede tapijt en de tapijttegels danken hun lange levensduur aan de hoogwaardige kwaliteit die Desso kenmerkt. Het speciale DESSO Airmaster is vooral zeer geschikt om een gezondere werkomgeving te creëren.

Waarom Desso tapijt bij Van der Linde voor wonen en slapen

Desso wil marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. Met een focus op gezondheid levert Desso een belangrijke meerwaarde qua design en functionaliteit. Bekijk en voel het comfortabele tapijt zelf in onze showroom bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen.


Neem contact op met Van der Linde voor wonen en slapen voor meer informatie

Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen voor de volledige Desso collectie:

- Consumenten Tapijt
- Project Tapijt
- Desso Airmaster
- Tapijt op trap