Merk logo

Perletta bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda

Bij Perletta hebben ze altijd al een fascinatie gehad voor vloerkleden. Niet alleen vanwege de uitstraling en de diverse materialen, maar ook vanwege het traditionele handwerk. Woon je in de ruime regio Waddinxveen en Gouda en zoek je zo'n mooie eyecatcher? Kom dan snel langs bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen.

Image slide
Perletta bij Van der Linde voor wonen en slapen
Kies een prachtig vloerkleed van Perletta bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen

Traditionele handwerk vloerkleden koop je bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen

Perletta heeft hebben altijd al een fascinatie gehad voor vloerkleden. Niet alleen vanwege de uitstraling en de diverse materialen, maar ook vanwege het traditionele handwerk. Het is een prachtig product. Het zorgt niet alleen voor samenhang in je interieur, maar is direct ook een mooie eyecatcher in je huis!

Sinds 1991 ontwerpt en importeert Perletta vloerkleden vanuit alle hoeken van de wereld. Het grootste deel van deze collecties wordt vervaardigd in Marokko. Hier worden de vloerkleden, stuk voor stuk, met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen. Het gebruik van natuurlijke materialen is voor Perletta vanzelfsprekend, omdat dit bijdraagt aan de look van hun vloerkleden.


Kom eens langs in Waddinxveen

Speciale wensen; Van der Linde voor wonen en slapen en Perletta regelen het

Er is in deze wereld steeds meer vraag naar producten die totaal naar eigen wens vervaardigd kunnen worden. Hier zijn ze bij Perletta in gespecialiseerd. In hun verschillende collecties tref je een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren. De vloerkleden kunnen op structuur, kleur en afmetingen worden aangepast, zodat het perfect op jouw eigen interieur aansluit. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Van der Linde voor wonen en slapen levert deze prachtige vloerkleden in de ruime regio Waddinxveen en Gouda. Kom snel eens langs in Waddinxveen, wij vertellen je er graag alles over.


Maak een afspraak met Van der Linde voor wonen en slapen