Van de zomer het hoofd koel houden in de regio Waddinxveen en Gouda? Van der Linde voor wonen en slapen heeft een uitgebreid assortiment buitenzonwering die op maat wordt gemaakt

Toe aan een beter binnenklimaat in de zomer? Van der Linde voor wonen en slapen biedt een grote keuze aan buitenzonwering voor een goede regeling van zon en warmte. Zo zorgen wij voor meer woongenot in de regio Waddinxveen en Gouda.

Terrasschermen in de regio Waddinxveen en Gouda

Heerlijk buiten genieten van het ontbijt of een gezellige barbecue met vrienden en familie. De fraaie en functionele terrasschermen van Van der Linde voor wonen en slapen geven je alle ruimte om buiten te leven en te genieten. Door de hoogwaardige knikarmen is een vrije doorloop altijd gegarandeerd. Knikarmschermen zijn dus dé ideale zonwering voor boven je terras en openslaande deuren.

Van der Linde voor wonen en slapen levert terrasschermen op maat in de regio Waddinxveen en Gouda. Kom eens langs in onze showroom in Waddinxveen.

We vertellen je er graag alles over.Maak een afspraak

Van der Linde voor wonen en slapen óók voor screens

Een screen is een vlakhangend zonfilter. De zon en warmte komen nauwelijks naar binnen, maar je kijkt nog wel naar buiten. Ben je op zoek naar een screen, en woon je in de regio Waddinxveen en Gouda, dan ben je bij Van der Linde voor wonen en slapen op het juiste adres. Wij leveren screens in alle soorten, maten, kleuren en uitvoeringen.

Wij meten alles voor je op, en als de screen op maat gemaakt is komen onze eigen monteurs ze bij je plaatsen. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap, en dat allemaal voor een scherpe prijs.


Kom eens langs

Praktische uitvalschermen vind je bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda

Uitvalschermen zijn zeer geschikt voor elk type raam waarbij een doorloop onder het scherm niet nodig is. Uitvalschermen houden ook de laagstaande zon buiten.

Doordat het scherm kan worden voorzien van verschillende soorten armen is het geschikt voor zeer uiteenlopende situaties en ramen. Hierbij kunt u denken aan een slaapkamerraam op de eerste etage, een balkon, het raam op de zesde etage van een kantoor of gewoon in de voortuin. Woon je in de regio Waddinxveen en Gouda, kom dan vooral eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen. Wij vertellen je er graag alles over.


Maak een afspraak met Van der Linde voor wonen en slapen

Van der Linde voor wonen en slapen levert ook fraaie markiezen

Markiezen kenmerken zich door de rustieke uitstraling. Een voordeel van markiezen t.o.v. uitvalschermen is dat markiezen ook de zon aan de zijkanten van uw raam weren.

Wij leveren niet alleen markiezen bij woonhuizen, maar ook bij bedrijven in de regio Waddinxveen en Gouda. Dat is vanwege de uitstraling, maar ook omdat markiezen fraai beletterd kunnen worden. Zo is van grote afstand al zichtbaar welk bedrijf of winkel zich achter de etalageruit bevindt.


Maak een afspraak

Gebruiksgemak over de hele wereld? Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda regelt het voor je

De Connexoon io maakt het onmogelijke mogelijk. Bedien je zonwering met je smartphone, waar ook ter wereld. Maak snapshots van je favoriete instellingen en gebruik ze opnieuw met één enkele klik. Programmeer weekscenario’s voor je rolluiken, en simuleer je aanwezigheid.

Met de Tahoma box gaat je gebruiksgemak nog veel verder. Waar ook ter wereld bedien je niet alleen je zonwering, rolluiken of screens, ook je verlichting, verwarming, en beveiliging is overal te bedienen en te controleren.

Informeer bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen naar de ongekende mogelijkheden en het bijbehorende gebruiksgemak.


Kom eens langs