Parket kopen? Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda is expert op het gebied van vloeren

De keuze voor de juiste vloer kan best lastig zijn. Van der Linde voor wonen en slapen heeft een grote verscheidenheid aan parketvloeren in de aanbieding. Hout is warm, gezellig en duurzaam. We vertellen je graag meer over de voordelen van parket. Wil je het met eigen ogen zien? Kom dan bij ons langs in de regio Waddinxveen en Gouda.

Image slide

Duurzaam parket koop je in de regio Waddinxveen en Gouda

Van der Linde voor wonen en slapen beschikt over een uitgebreide collectie lamelparketvloeren. Onze specialisten nemen graag de tijd voor je om de juiste lamelparketvloer uit te kiezen, te adviseren over het gebruik, de verzorging en de diverse mogelijkheden om de vloer te leggen.

Hierdoor kan de vloer in jouw woning het gewenste karakter en sfeer krijgen.

Met een bijgeleverd schriftelijk onderhoudsadvies weet je precies welke verzorging jouw lamelparketvloer nodig heeft en garanderen wij dat je jarenlang plezier hebt van jouw vloer. Bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen vertellen we er graag meer over.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Voordelen van parket van Van der Linde voor wonen en slapen

Een lamelparketvloer heeft als groot voordeel ten opzichte van een echt massief houten vloer dat deze vaak ook geschikt is voor vloerverwarming.

Dankzij de constructie van verlijmde lagen is lamelparket duurzamer en vriendelijk voor je portemonnee.

Wil je meer weten over parket, kom dan langs bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen. We vertellen je graag meer.


Laat je inspireren

Beste tips en advies door ervaring met houten vloeren

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren en kunnen je goed adviseren. Ook als je de vloer iets extra’s wilt geven door een apart patroon in jouw vloer te benadrukken of een combinatie wilt maken met trendy Marokkaanse cementtegels, kunnen we je adviseren.

Het plaatsen van een houten vloer is echt vakwerk. Wij hebben ervaren parketleggers in dienst, die zorgvuldig werken en oog hebben voor detail. Het resultaat: een strak gelegde vloer. Met de juiste plinten erbij wordt jouw vloer zo een echte eyecatcher.

Kom gerust eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen die bekend staat in de hele regio Waddinxveen en Gouda.


Maak een afspraak met Van der Linde voor wonen en slapen

Van der Linde voor wonen en slapen heeft de uitgebreide collectie Boen parket voor de regio Waddinxveen en Gouda

Boen parketvloeren zijn over de hele wereld te vinden in de meest uiteenlopende interieurdesigns. Ze tonen persoonlijkheid en maken van iedere woning een thuis voor vrienden en familie.

Boen biedt een kwalitatieve 3-laags parketvloer met klikverbinding, met een brede range aan producten. Er zijn wel 600 varianten!

Maar hoe veelzijdig en verschillend de stijlen ook zijn, het meest duidelijke Boen kenmerk is echt altijd en overal voelbaar: de uitstekende kwaliteit.

Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen.


Afspraak maken met Van der Linde voor wonen en slapen