Houten vloer kopen? Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda is expert op het gebied van vloeren

Met een houten vloer krijg je een hele natuurlijk sfeer in huis. De vloer gaat jarenlang mee met de juiste verzorging. Onze vakmensen kunnen je alles vertellen over houten vloeren. Je hebt keus uit houtkleur, nerf en matheid. Kom gerust eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

Image slide

Tips voor houten vloeren bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda

Je bent eruit, het wordt een houten vloer. Maar na dat besluit valt er nog veel meer te kiezen over die vloer. De kleur, de houtsoort, grootte van de nerf en de matheid van vloer, zijn allemaal elementen die bepalend zijn voor de sfeer in jouw kamer.

Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen is gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren. In onze showroom laten wij je dan ook graag onze uitgebreide collectie zien.

Daarnaast kunnen wij je alles vertellen over de verschillende houtsoorten en mogelijkheden in combinatie met vloerverwarming.


Bekijk de vloeren collectie in onze winkel

Hoe leg je een houten vloer? Met vakmanschap van Van der Linde voor wonen en slapen

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring op het gebied van het leggen van een houten vloer.

Zij weten als geen ander of je de vloer zwevend of vast moet leggen. Ook adviseren wij je graag bij de keuze of je de vloer in de lengte, breedte of als visgraatmotief laat leggen. Voor het plaatsen van de houten vloer, zorgen onze vakmannen ervoor dat de luchtvochtigheid in de ruimte op orde is.

Vervolgens wordt de basis gelegd door het plaatsen van een hoogwaardige ondervloer. Met het plaatsen van de houten vloer en de juiste plinten wordt jouw vloer een echte blikvanger.

Kom eens bij ons langs voor gratis advies. We helpen je graag verder.


Laat je inspireren

Onderhoud van de houten vloer

Het onderhoud van een houten vloer is over het algemeen iets meer dan bij een vinyl- of laminaatvloer. Maar met het bijgeleverde onderhoudsadvies weet je precies welke verzorging jouw houten vloer nodig heeft.

Een goed onderhouden vloer gaat jarenlang mee! Kom eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen om van een vakman te horen hoe je een houten vloer goed onderhoudt.


Maak een afspraak met Van der Linde voor wonen en slapen

Van der Linde voor wonen en slapen heeft de uitgebreide collectie Boen parket voor de regio Waddinxveen en Gouda

Boen parketvloeren zijn over de hele wereld te vinden in de meest uiteenlopende interieurdesigns. Ze tonen persoonlijkheid en maken van iedere woning een thuis voor vrienden en familie.

Boen biedt een kwalitatieve 3-laags parketvloer met klikverbinding, met een brede range aan producten. Er zijn wel 600 varianten!

Maar hoe veelzijdig en verschillend de stijlen ook zijn, het meest duidelijke Boen kenmerk is echt altijd en overal voelbaar: de uitstekende kwaliteit.

Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen.


Maak een afspraak