Toe aan een nieuw matras? Kom naar Morgana Van der Linde in de regio Waddinxveen en Gouda voor de gratis slaaptest

Een goede matras moet je zowel fysiek als mentaal laten herstellen van de inspanningen tijdens de dag. Uitgerust wakker worden zorgt ervoor dat je beter zult presteren en minder last zult hebben van lichamelijke klachten. Omdat iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte ziet de beste matras er voor iedereen anders uit. Na een grondige inventarisatie van je bestaande slaapsysteem en eventuele lichamelijke klachten gaan we mede door het doen van de slaaptest op zoek naar de voor jou unieke oplossing.

Image slide

Wil je echt lekker slapen? Doe de slaaptest bij Morgana Van der Linde in de regio Waddinxveen en Gouda

Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die je lichaam verlangt van een goed matras. Tijdens de slaaptest wordt je lichaamsprofiel gemeten en je zult direct het verschil voelen tussen een matras afgestemd op lichaamsprofiel en een standaard matras die je overal kunt kopen.

Door een natuurlijke S-curve die goed ondersteunt wordt zal je beter uitrusten van de activiteiten gedurende de dag en hoeven je spieren zich niet in te spannen om een verkeerde slaaphouding te corrigeren.

Ook interesse in de slaaptest? Loop eens binnen bij Morgana Van der Linde in Waddinxveen of maak een afspraak.


Maak een afspraak

Kom een matras zelf ervaren bij Morgana Van der Linde in de regio Waddinxveen en Gouda

Naast een goede ondersteuning die essentieel is voor een gezonde nachtrust wil je natuurlijk ook lekker liggen op je nieuwe matras. Tijdens de slaaptest wordt dan ook de mate van comfort gemeten die je lichaam verlangt van een goede matras.

Morgana Van der Linde in Waddinxveen stemt de keuze af op je nieuwe of bestaande bedbodem voor een optimaal ondersteuningsniveau.

Kom snel eens langs of maak een afspraak en we gaan samen jou de verschillende matrastypes testen om tot het beste resultaat te komen.


Kom eens langs in Waddinxveen

Bij Morgana Van der Linde in de regio Waddinxveen en Gouda hebben we voor elk budget een matras

Wij willen jou een persoonlijke oplossing bieden. Deze oplossing is alleen persoonlijk wanneer deze binnen het budget valt. Wij zullen je op een transparantie manier laten zien wat de mogelijkheden hierin zijn.

Natuurlijk wil je niet wakker liggen van jouw nieuwe matras. Daarom krijg je bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen de nachtrustgarantie die je verdient.Neem contact op voor meer informatie