De juiste boxspring voor de beste prijs in de regio Waddinxveen en Gouda koop je bij Morgana Van der Linde

Een goede boxspring moet je lichaam ´s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte ziet de beste boxspring er voor iedereen anders uit. Om te bepalen welke boxspring het beste bij je past hebben we bij Morgana Van der Linde de slaaptest. Na een grondige inventarisatie van je huidige slaapsysteem en eventuele lichamelijke klachten gaan we door het doen van de slaaptest op zoek naar de voor jou unieke boxspring.

Bij het kiezen van een goede boxspring houden wij rekening met een drietal belangrijke factoren: ondersteuning, comfort en investering.

Image slide

Wat is de juiste ondersteuning? Morgana Van der Linde in Waddinxveen legt ’t uit

Wat is de juiste ondersteuning? Wij leggen het graag uit. Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die jouw lichaam verlangt van een goede boxspring.

Je voelt direct het verschil tussen een boxspring afgestemd op je lichaamsprofiel en een standaard boxspring die je overal kunt kopen. Door een goed ondersteunde wervelkolom zal je ’s nachts veel beter uitrusten van de activiteiten gedurende de dag.

Bij Morgana Van der Linde vind je een boxspring met het juiste comfort voor een heerlijke nachtrust. Kom gerust eens langs in onze showroom in Waddinxveen. Je vindt er de grootste collectie van de ruime regio Waddinxveen en Gouda.


Kom eens langs

Bij Morgana Van der Linde vind je het juiste comfort voor een heerlijke nachtrust

Naast een goede ondersteuning die essentieel is voor een gezonde nachtrust wil je natuurlijk ook lekker liggen op je nieuwe boxspring. Tijdens de slaaptest wordt dan ook de mate van comfort gemeten die je lichaam verlangt van een goede boxspring.

De adviseurs van Morgana Van der Linde in Waddinxveen zullen samen met jou verschillende matrastypes testen om zo tot het gewenste comfortniveau te komen.
Neem contact op met ons

Morgana Van der Linde in de regio Waddinxveen en Gouda heeft een boxspring voor nagenoeg ieder budget

Je persoonlijke boxspring wordt alleen persoonlijk wanneer deze binnen je budget valt. Onze slaapadviseurs zullen op een transparante manier laten zien wat hierin de mogelijkheden zijn. Voor deze investering krijg je natuurlijk wel nachtrustgarantie. Je wilt niet wakker liggen van uw nieuwe boxspring.

Kom eens langs in de grootste showroom in de regio Waddinxveen en Gouda, of bekijk een gedeelte van onze collectie vast online.


Bekijk alvast een gedeelte van onze collectie online

De merken van Van der Linde voor wonen en slapen

Bij Van der Linde voor wonen en slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Holland Haag
Moduleo
Forbo
Aabe
Boen
Copa
Coral
Cunera
Ergosleep
Essenza
Fischbacher
Henk van den broek
Cc by Jab
Janine
Kobé
Maxfurn
Mflor
MID
Mintjens Sleepline
Morgana
Nouwens Bogaers
Novamobili
Quick Step
Schlossberg
Smits
Therdex
Unilux
Van Besouw
Velux
Verosol
Vth
Vandyck
Nolte
Somfy
Vadain
Perletta