Op zoek naar een dekbedovertrek, hoeslaken of ander bedtextiel? Morgana Van der Linde heeft de grootste collectie van de regio Waddinxveen en Gouda

Je bedtextiel mag een eye-catcher zijn in jouw slaapkamer. De keuze voor je dekbedovertrek en ander bedtextiel ademt wie jij bent. Daarnaast is de kwaliteit van het bedtextiel van belang. Kom eens langs bij Morgana Van der Linde in Waddinxveen om een kijkje te nemen tussen ons mooie linnengoed.

Image slide

Bepaal het uiterlijk van je bed met bedtextiel van Morgana Van der Linde in de regio Waddinxveen en Gouda

Bedtextiel is bepalend voor de sfeer in je slaapkamer. Immers, het bed neemt in je slaapkamer een centrale plaats in en op dat bed ligt het bedtextiel.

Er is zoveel keuze dat je je dekbedovertrek en kussenslopen perfect kunt afstemmen op de sfeer van de slaapkamer. Klassiek, modern, landelijk of romantisch; we hebben het allemaal bij Morgana Van der Linde in Waddinxveen.

Daarnaast vind je bij ons een uitgebreid assortiment hoeslakens, spreien, moltons en losse sierkussens.


Kom eens langs

Morgana Van der Linde heeft bedtextiel in alle soorten, maten en kleuren voor de regio Waddinxveen en Gouda

Een hoeslaken is een laken dat d.m.v. elastiek stevig om het matras getrokken kan worden en 's nachts niet losgewoeld wordt. Bij Morgana Van der Linde in Waddinxveen hebben we hoeslakens in diverse kwaliteiten en heel veel kleuren.

Dus of je nu een hoeslaken zoekt van badstof, velours, flanel, jersey, satijn of glad katoen, wij hebben het allemaal. Zowel voor gewone als topdek matrassen. Zo kan jouw persoonlijke wens nagenoeg altijd vervult worden.


Ook voor beschermend bedtextiel ga je naar Morgana Van der Linde in Waddinxveen

Naast alle zichtbare bedtextiel heeft Morgana Van der Linde in Waddinxveen ook een breed assortiment aan beschermend bedtextiel. Denk hierbij o.a. aan moltons en matrasbeschermers.

Een matrasbeschermer wordt gebruikt tussen het matras en de bedbodem. Hierdoor wordt het matras beschermt tegen slijtage ten gevolge van wrijving met de bedbodem. De matrasbeschermer is vocht en lucht doorlatend en heeft en heeft een anti-slip werking.

Een molton gaat over het matras (onder het hoeslaken) en beschermt het matras tegen transpiratievocht. Wij hebben moltons in veel verschillende kwaliteiten. Zo hebben we een molton die een constant ventilerende laag op ieder matras en kussen geeft. Zo kan transpiratievocht uitstekend verdampen en zullen kussens en matrassen minder broeierig aanvoelen.


Kom eens langs in onze showroom in Waddinxveen

De grote merken van Van der Linde voor wonen en slapen

Bij Van der Linde voor wonen en slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Holland Haag
Moduleo
Forbo
Aabe
Boen
Copa
Coral
Cunera
Ergosleep
Essenza
Fischbacher
Henk van den broek
Cc by Jab
Janine
Kobé
Maxfurn
Mflor
MID
Mintjens Sleepline
Morgana
Nouwens Bogaers
Novamobili
Quick Step
Schlossberg
Smits
Therdex
Unilux
Van Besouw
Velux
Verosol
Vth
Vandyck
Nolte
Somfy
Vadain
Perletta