De beste lamellen kopen? Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda is expert op het gebied raamdecoratie

Wanneer je een grote ramenpartij hebt, staan lamellen er heel mooi voor. Van der Linde voor wonen en slapen kan je lamellen van verschillende materialen laten zien. Daarbij kun je de transparantie kiezen. Zo zet je de sfeer neer die jij wilt hebben. Meer weten over lamellen? Kom gerust een bij ons in de regio Waddinxveen en Gouda langs.

Image slide

Lamellen vind je bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda

Lamellen zijn bijzonder functioneel en toch sfeervol. Je kunt genieten van vrij uitzicht zonder inkijk. De lichtinval kun je eenvoudig zelf bepalen.

De lamellen zijn verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof en zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen.

Onze interieurstylisten kunnen je adviseren wat voor woonstijl of situatie het meest geschikt is. Heb je een klassiek of modern interieur? Dit type raambekleding past in meerdere woonstijlen.

Kom voor lamellen in Waddinxveen naar Van der Linde voor wonen en slapen.


Bekijk een deel van de lamellen collectie

Lamellen op maat en naar jouw wens gemaakt

Met een bedieningsketting en koord kunnen de lamellen worden gedraaid en open- en dicht worden geschoven in de gewenste stand. Lamellen zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten, maar kunnen uiteraard ook naar wens op maat worden gemaakt.

De lamellen zijn leverbaar in PVC, aluminium en stof. In elk van deze materialen bestaat er veel keus in dessins, transparantie en kleuren.

Het is ook mogelijk om een combinatie te maken van verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit verschillende breedtes: 52, 70, 89 en 127 millimeter.

Wil je een echte eyecatcher voor jouw ramen? Kom dan eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen.


Laat je inspireren

Voordelen van lamellen hoor je bij Van der Linde voor wonen en slapen

Of je nu een klassiek of modern interieur heeft, met jaloezieën kan je alle kanten op.

Met stoffen lamellen bepaal je zelf de mate van transparantie. Lamellen van PVC laten geen licht door.

De stroken zijn makkelijk in onderhoud en de kunststof variant is uitermate geschikt voor vochtige ruimten, zoals de badkamer.

Als je weet wat het doel is van jouw raambekleding, kun je bepalen welke lamellen bij jou passen. Van der Linde voor wonen en slapen kan je daarmee op weghelpen.


Maak een afspraak met Van der Linde voor wonen en slapen

Losse lamellen te koop in de regio Waddinxveen en Gouda

Heb je nog een bestaand railsysteem en zijn alleen de lamellen dringend toe aan vervanging? Dan bestel je toch gewoon losse lamellen.

Andersom is ook mogelijk: stel jouw lamellen zijn nog prima, maar het railsysteem moet worden vervangen. Dan bestel je enkel een nieuw railsysteem.

Neem contact op met Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda voor meer informatie over deze mogelijkheid.


Advies over losse lamellen

Brandveilige, vlamvertragende lamellen bij Van der Linde voor wonen en slapen

Van der Linde voor wonen en slapen bezit vlamvertragende lamellen voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw.

Lamellen geven jouw ruimte een moderne en functionele waarde. Tevens zijn ze makkelijk in onderhoud. Deze raamdecoratie voldoet uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Kom voor meer informatie eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren en dessins.


Maak een afspraak met Van der Linde voor wonen en slapen