Houten jaloezieën kopen? Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda is expert op het gebied raamdecoratie

Een natuurlijke en warme raamdecoratie, die toch ook een beetje strak is? Houten jaloezieën zijn het dan helemaal voor jou. Voor welke houtkleur en lamelbreedte kies jij? Voor meer advies over horizontale houten jaloezieën ben je van harte welkom bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda.

Image slide

Houten jaloezieën koop je bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda

Houten jaloezieën zijn een echte eyecatcher voor jouw interieur én je creëert snel de gewenste sfeer.

Van der Linde voor wonen en slapen bezit een grote collectie houten jaloezieën. Deze staan garant voor een warme en natuurlijke sfeer in jouw huis of bedrijfspand. Zeker in een moderne woonstijl komen houten jaloezieën goed tot zijn recht.

Wil je meer informatie of advies over houten jaloezieën? Kom eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda. We helpen je graag verder.


Bekijk een deel van de jaloezieën collectie

Houten jaloezieën bij Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda

Houten jaloezieën worden helemaal naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk.

Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. Van der Linde voor wonen en slapen laat je graag alle mogelijkheden zien.

"Laat je inspireren in onze showroom in Waddinxveen en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"


Laat je inspireren

Houten jaloeziën zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes

Wil jij graag houten jaloezieën in jouw badkamer?

Geen probleem!

De basic lamellen lijken op hout en zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Zo is er voor iedere ruimte in jouw huis een passende oplossing.

Wil je meer informatie over toepassingen van de verticale lamellen in jouw huis? Neem dan contact op met Van der Linde voor wonen en slapen.


Maak een afspraak met Van der Linde voor wonen en slapen

Brandveilige en vlamvertragende houten jaloezieën in Waddinxveen

Van der Linde voor wonen en slapen bezit vlamvertragende jaloezieën van hout voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw. Deze jaloezieën voldoen uiteraard volledig aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Kom naar onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen adviseert je graag.