Aluminium jaloezieën kopen? Van der Linde voor wonen en slapen in de regio Waddinxveen en Gouda is expert op het gebied raamdecoratie

Strakke prachtige jaloezieën voor je raam? Wij hebben een grote collectie vol kleur en mooie afwerkingen. Zo geef je met decoratieve ladderband net even dat extra cachet aan je raamdecoratie. Wil je meer weten over alle opties die er bij ons mogelijk zijn voor jouw horizontale jaloezieën? Kom gerust langs bij ons in de regio Waddinxveen en Gouda.

Image slide

Aluminium jaloezieën in regio Waddinxveen en Gouda: op maat gemaakt

Jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en fijne sfeer in huis. Van der Linde voor wonen en slapen beschikt over een grote collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit.

De jaloezieën kunnen uiteraard op maat worden gemaakt.

Er zijn verschillende uitvoeringen, breedtes en kleuren jaloezieën te koop. Met een ladderband bijvoorbeeld geef je er snel een eigen draai aan. In onze winkel laten wij je graag alle mogelijkheden zien.

Kom eens langs bij de showroom in Waddinxveen. Van der Linde voor wonen en slapen vertelt graag meer over de mogelijkheden van jaloezieën.


Bekijk een deel van de jaloezieën collectie

Aluminium jaloezieën met print bij Van der Linde voor wonen en slapen

Ook voor een persoonlijk tintje op jouw aluminium horizontale jaloezie kun je terecht bij Van der Linde voor wonen en slapen. We hebben diverse prints en dessins in ons assortiment.

Naast diverse mogelijkheden om de jaloezieën te persoonlijk te maken kunnen onze stylisten je ook diverse ideeën aandragen om je raamdecoratie 100 procent naar je eigen wensen te maken.

"Laat je inspireren in Waddinxveen en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"


Laat je inspireren

Extra zicht en privacy met Megaview in aluminium jaloezieën

Wij laten je graag de nieuwe 25 mm Megaview zien. Deze Megaview biedt je extra zicht en de privacy waar je misschien naar op zoek was.

Deze jaloezieën zijn leverbaar in alle kleuren en sluiten op dezelfde manier als normale 25 mm jaloezieën.

Wanneer je ze echter opent is jouw zicht verdubbeld. Een groot voordeel ten opzichte van de standaard aluminium jaloezie.


Maak een afspraak met Van der Linde voor wonen en slapen

Brandveilige, vlamvertragende aluminium jaloezieën te koop bij Van der Linde voor wonen en slapen

Ook voor vlamvertragende aluminium jaloezieën voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw ben je bij Van der Linde voor wonen en slapen aan het juiste adres. Dit type jaloezie voldoet uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. Een functionele én moderne toevoeging voor de ruimte.

Kom voor meer informatie eens langs bij Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen.