Onze collectie Onze collectie
Traprenovatie Traprenovatie
Interieuradvies Interieuradvies
Aanbiedingen Aanbiedingen
Slapen Slapen
Van der Linde voor wonen en slapen

Over ons

Wie zijn wij

Van der Linde voor wonen en slapen is een zeer uitgebreide woninginrichting en slaapkamerspeciaalzaak met nagenoeg alles om uw woning sfeervol en functioneel in te richten.
Op het gebied van vloerbedekking, harde vloeren, traprenovatie, gordijnen, binnenzonwering, buitenzonwering, horren, behang en accessoires zijn wij toonaangevend in de ruime omgeving van Gouda.

In onze 1700 m2 grote showroom in Waddinxveen vindt u ook alles op het gebied van slaapkamers. Daarnaast zijn we specialist in kasten op maat en slapen op maat. Onze nieuwste aanwinst is de speciaal ontwikkelde meetcabine waarin u zelf in 8 minuten ervaart wat slapen op maat voor u betekent.

Vakmanschap, service, kwaliteit, en de uitgebreide collecties met daarbij alle belangrijke merken zijn de speerpunten van ons bedrijf.

Historie

De naam van der Linde heeft al meer dan 100 jaar een zeer bekende klank in de ruime omtrek van Waddinxveen.

In april 1884 begon Pieter van der Linde samen met zijn vrouw Christina Pauk een manufacturenzaak in Moerkapelle. In eerste instantie gebeurde dit op een zolderkamer, maar na 3,5 jaar kon een winkel worden gehuurd in de Dorpsstraat. Gestage groei zorgde ervoor dat in 1904 een groter winkelpand werd betrokken. Hierna bleef de zaak groeien, evenals het gezin. Pieter en Christina kregen zeven zoons en twee dochters.

(Her)opening winkel begin jaren '50.

De zoons begonnen, na ingewerkt te zijn, in omliggende plaatsen een eigen zaak en zo kwam Cees van der Linde in 1914 in Waddinxveen terecht.
In het begin werkte Cees, zoals gebruikelijk in die tijd, vanuit huis. Hij ging langs de deur met een mand vol grutterswaar. Later werd, mede door de crisisjaren, het assortiment uitgebreid en werd er ook een winkel geopend.

Inmiddels zijn we vele verbouwingen en uitbreidingen verder, en wordt het bedrijf gerund door Henk van der Linde (5e generatie).
Van der Linde is door de tientallen jaren heen geworden tot wat het nu is, een modern bedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap, service, kwaliteit en de uitgebreide collecties op het gebied van woninginrichting en slaapkamers.

Disclaimer

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is van der Linde niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden die mogelijk in de aangeboden informatie op deze website of op websites waarnaar wordt verwezen voorkomen. Bovendien wordt niet gegarandeerd dat de aangeboden informatie te allen tijde en in alle opzichten juist, volledig en actueel is. Van der Linde aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade die zou kunnen ontstaan op grond van deze online gegevens of interpretatie daarvan.
Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Voordat u handelt op basis van de geboden informatie, dient u deze eerst na te gaan bij de aanbieder en naar de van toepassing zijnde voorwaarden te vragen.
Op deze website zijn diverse links te vinden naar websites die niet van van der Linde zijn, maar louter ter informatie van de bezoeker zijn opgenomen. Van der Linde is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van betreffende websites.