Onze collectie Onze collectie
Traprenovatie Traprenovatie
Interieuradvies Interieuradvies
Aanbiedingen Aanbiedingen
Slapen Slapen
Van der Linde voor wonen en slapen

Van der Linde voor wonen en slapen Waddinxveen

grootste speciaalzaak in horren van de regio Gouda

Iedereen heeft er wel eens last van, ongedierte. Of we het nu hebben over vliegen, muggen of ander ongedierte, het liefst houden we ze buiten de deur (of raam). Bij Van der Linde Waddinxveen vindt u de meest uitgebreide collectie in de regio Gouda. Wij hebben dan ook voor nagenoeg elk probleem een goede en betaalbare oplossing.

Raamhorren

Het meest gebruikte type hor voor ramen is de rolhor. Hierbij kan de hor desgewenst oprollen waarbij het gaas in een cassette verdwijnt. Dit systeem is ook toepasbaar voor schuine ramen van bijvoorbeeld Velux.
Een systeem wat steeds meer wordt toegepast is de plissé hor. Hierbij wordt het speciaal ontwikkelde gaas opgevouwen in plaats van opgerold.
Een inzethor wordt vaak toegepast bij kiep-kantelramen, terwijl het voor sommige ramen handiger is om te werken met een vast hor, zoals bijvoorbeeld bij een bovenlicht.

Hordeuren

Net als bij ramen zijn er ook voor deuren verschillende horsystemen te leveren.
Iedereen kent wel de scharnierende hordeur, de schuif hordeur en de rolhordeur. Deze deuren waren jarenlang de meest gebruikte horsystemen voor deuren.
Waren, want sinds de komst van de plissé hordeur wordt dat systeem bij verreweg de meeste deuren toegepast.
Bij dit unieke systeem vouwt het gaas zich op. Met zijn lage ondergeleider van slechts 3 mm is de plissé hordeur bij uitstek geschikt om 'in de dag' te plaatsen zodat er ruimte overblijft voor bijvoorbeeld binnenzonwering. De plissé hordeur is ook geschikt voor grotere deuropeningen.

In onze showroom laten wij graag alle mogelijkheden zien. Uiteraard meten wij alle producten gratis bij u op waarbij een deskundig advies standaard is.


Klik hier om terug te gaan naar onze collectie.