Onze collectie Onze collectie
Traprenovatie Traprenovatie
Interieuradvies Interieuradvies
Aanbiedingen Aanbiedingen
Slapen Slapen
Van der Linde voor wonen en slapen

Interieuradvies bij u om de hoek

dat biedt Van der Linde Waddinxveen in regio Gouda

Iedereen kan wel wat hulp gebruiken bij het (her)inrichten van een woning of bedrijfsruimte. Ideeën zijn er vaak genoeg, maar hoe zet je die ideeën om in je droom interieur?
Bij Van der Linde Waddinxveen zijn er altijd deskundige adviseurs aanwezig om u te helpen met een goed interieuradvies. Zij kennen de collecties en hebben gevoel voor kleur en styling. In de 1700 m2 grote showroom aan de Dorpstraat 38 in Waddinxveen (vlakbij Gouda) nemen zij alle tijd voor u. Onder het genot van een hapje en een drankje lukt het ze (bijna) altijd weer om woonwensen tegen zeer scherpe prijzen te realiseren.

Deskundig interieuradvies bij u thuis

Naast het advies in de winkel geven we ook interieuradvies aan huis. Zo kunnen de adviseurs nog beter inspelen op uw huidige interieur en de veranderingen die u daarin wilt doorvoeren.
Deze service is natuurlijk ook erg handig wanneer je niet of moeilijk in staat bent om naar onze winkel te komen.

Alvast ideeën opdoen met de interieurplanner

Er komen tegenwoordig steeds meer leveranciers met speciale interieurplanners. Hiermee kunt u online alvast ideeën opdoen. Bij interieurplanner vindt u een overzicht van de momenteel aanwezige online interieurplanners.