Onze collectie Onze collectie
Traprenovatie Traprenovatie
Interieuradvies Interieuradvies
Aanbiedingen Aanbiedingen
Slapen Slapen
Van der Linde voor wonen en slapen

Aanbiedingen Van der Linde Waddinxveen (bij Gouda)

Morgana acties gelden ook voor Morgana Rotterdam

2e hor 50% korting bij Van der Linde Waddinxveen

Geplaatst op 17 april 2018

De zon schijnt, de temperatuur stijgt, de ramen en deuren gaan open, en de muggen de muggen komen naar binnen. Kortom, de lente is begonnen.
Zorg dat u klaar bent voor het voorjaar en de zomer. Maak u huis mugvrij, zodat u ongestoord kan genieten van frisse lucht.

Van der Linde voor wonen en slapen helpt u daar graag bij. Tot en met 15 mei 2018 krijgt u bij ons maar liefst 50% korting op de 2e Luxaflex® hor.*
Afhankelijk van type kozijn, inbouwruimte, gebruikswensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor iedere raam en deur een passende Luxaflex® Hor te vinden. Kies het hor dat bij u situatie past en laat gebruiksgemak en insectenwering perfect samengaan.
Kom snel langs in onze showroom in Waddinxveen (onder de rook van Gouda).

Deze actie loopt t/m 15 mei 2018. Vraag naar de voorwaarden.

Volg Van der Linde op Facebook en maak kans op ...

Van der Linde voor wonen en slapen is ook te volgen op Facebook en Twitter. Via deze social media krijgt u van ons leuke weetjes, en blijft u altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen.
Op Facebook hebben we nu ook een leuke actie. Als u de pagina www.facebook.com/VanderLindeWaddinxveen volgt maakt u kans op leuke prijzen. Het volgen van deze pagina is gratis, verplicht u tot niets, en u wordt niet overstelpt met vervelende reclame.

Ga dus snel naar www.facebook.com/VanderLindeWaddinxveen, en like deze pagina.
Onder de eerste 1200 volgers wordt een dekbedovertrek naar keuze verloot t.w.v. € 100,-, helemaal gratis!